Verbeter je online marketing met Google Analytics.

Waarom moet je dit boek lezen?

✔Met dit boek beheers je de Analytics basisbeginselen zodat je begrijpt wat er in Google Analytics staat;

✔Met de optimalisatie technieken zorg je ervoor dat je jouw online marketing met een paar niveaus verbetert;

✔Je leert stap-voor-stap hoe je het nieuwe Google Analytics 4 en machine learning toepassingen moet gebruiken om je online marketing beter te maken.

Inhoud boek

Om onlinemarketing succesvol te laten zijn, is het essentieel dat je maximaal gebruikmaakt van de data die tot je beschikking staan. Iedere onlinemarketeer heeft genoeg data, maar hoe haal je er waardevolle inzichten en lessen uit?

Dit boek laat je stap-voor-stap zien hoe je inzichten uit je onlinemarketingresultaten haalt en hoe je deze kennis gebruikt om je onlinemarketing een paar niveaus hoger te tillen.

Daarnaast laat Gerard zien welke nieuwe trends je hierbij moet gebruiken, zoals machine learning, marketing automation en de praktische toepassingen in Google Analytics 4, dat vanaf volgend jaar de nieuwe standaard is. Na het lezen van dit leerboek ben je up-to-date over hoe je Analytics goed moet inzetten om je onlineresultaten te verbeteren.

Je leert stap-voor-stap hoe je Google Analytics, het nieuwe Google Analytics 4 en machinelearningtoepassingen moet gebruiken om je onlinemarketing beter te maken.

Met de optimalisatietechnieken zorg je ervoor dat je jouw onlinemarketing met een paar niveaus verbetert.

Het enige Nederlandstalige boek over Google Analytics.

Schrijver

Gerard Rathenau is online marketinganalist/strateeg. Hij is in 2010 begonnen als campagnemanager bij PauwR en heeft zich vervolgens via de ANWB ontwikkeld tot Digital Analist. De afgelopen jaren heeft hij zich doorontwikkeld van analist naar strategisch marketingadviseur.

Zijn motivatie is om de online marketing van opdrachtgevers op een realistische wijze beter te maken. Hij gebruikt een databedreven werkwijze op basis van realistische doelstellingen met een onderbouwde strategie. In 2014 schreef Gerard reeds een instructieboek over Google Analytics.

Recensie

Via deze link bestel je het boek online marketing verbeteren met Analytics!


Reageren is niet mogelijk.