Digital Analisten gebruikt cookies. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op ‘toestaan cookies “om je de beste surfervaring mogelijk te geven. Digital Analisten gebruikt namelijk cookies om informatie over het gebruik van deze blog te verzamelen en zo de gebruikerservaring te optimaliseren.

Het staat je natuurlijk vrij om deze cookies uit te zetten via instellingen > instellingen voor content > cookies > sites cookiegegevens op te slaan en te lezen uit te vinken.

Onderstaande zaken heb ik ingesteld om Google Analytics privacy-vriendelijk voor jou te gebruiken.

  1. Bewerkersovereenkomst met Google, zodat ik de eigenaar ben vd data.
  2. Jouw IP-adres is geanonimiseerd.
  3. Gegevens delen met Google staat uit;
  4. Ik deel geen gegevens met Google gericht op advertentie-doeleinden;

Aanvullend op bovenstaande zaken kun je ervoor kiezen om de Google Analytics metingen uit te zetten.Ik gebruik de Google Analytics metingen puur om de gebruiksvriendelijkheid van de blog te optimaliseren. (geen advertentiecampagnes)

Via deze link kun je de Google Analytics metingen uitzetten.

Ik gebruik wel pop-up formulieren voor het werven van nieuwsbrief abonnees. Indien je je inschrijft voor deze nieuwsbrief, ontvang je hierbij informatieve content om meer te leren over Google Analytics.

Daarnaast gebruik ik de user-id functie in Google Analytics gericht op de E-mail abonnees. Hiermee kun je individueel gebruikersgedrag bepalen, in mijn geval gericht op de nieuwsbrief.

Ik gebruik deze user-id functie alleen om de gebruiksvriendelijkheid van mijn nieuwsbrief te verbeteren & mijn meest betrokken abonnees uit te nodigen voor een kennissessie. Bij je inschrijving kun je hiervoor wel/geen toestemming verlenen.

Daarnaast kun je je natuurlijk ten alle tijde uitschrijven voor mijn nieuwsbrief. Mijn E-mail systeem verwijdert automatisch al je persoonlijke gegevens.

Aanvullende vragen over het cookie gebruik en privacy instellingen op deze blog? Mail mij gerust je persoonlijke vraag: gerard@digitalanalisten.nl

 


Reageren is niet mogelijk.