Voordelen Google Ads optimalisatie programma

✔Gericht op een concreet resultaat op basis van jouw doelstellingen;

✔Rekening houdend met je huidige Google Ads aanpak;

✔Je koopt geen dienst, maar een gehele werkwijze;

✔Je bent verzekerd van mijn jarenlange ervaring met Google Ads optimalisatie.

Google Ads programma

✔ Met gratis audit van je huidige Google Ads strategie;

✔ Met bepalen van operationele & strategische Google Ads KPI’s en doelstellingen;

✔ Onderbouwde adviezen voor strategische opzet Google Ads campagnes;

✔ 6 x per jaar adviessessie

✔ Inclusief support (Telefoon of E-mail)

Wat houdt het Google Ads programma in?

Je hebt waarschijnlijk een bureau voor de uitvoerende werkzaamheden om de conversie van je Google Ads (AdWords) campagnes te verbeteren. Zeer positief. Maar hoe zit het met de strategische keuzes voor de opzet van je Google Ads campagnes? Laat je dit je bureau doen of pak je dit zelf op?

Mijn advies is om dit zelf te doen, aangezien jij de strategische keuzes dient te bepalen die jouw Google Ads bureau uitvoert. In mijn Google Ads programma adviseer ik je bij deze strategische keuzes. Dan dien je te denken aan de volgende zaken:

  1. Het bepalen van je Google Ads KPI’s en doelstellingen. Wanneer zijn je Google Ads campagnes een succes? Hiermee bedoel ik zowel operationale als strategische KPI’s:

(Klik op afbeelding voor scherpere weergave)

Het is prima om op CPA te sturen, maar neem daarnaast ook strategische KPI’s mee zoals de brutowinst of % ondersteunende conversies.

2. Google Ads audit. Je zal wellicht denken, wat is dat? Het is een evaluatie van je huidige campagne strategie. In welke type zoekwoorden investeer je het meest? Breed of exact?

In bovenstaand voorbeeld zie je dat deze partij veel investeert in zinsdeel en brede zoekwoorden. Je kunt je afvragen of dat een verstandige Google Ads strategie is. Tijdens de audit evalueer ik jouw targeting strategie en geef ik je adviezen om deze te verbeteren.

3. Optimalisatie Google Ads strategie. Op basis van de actiepunten uit deze audit gaan we jouw campagne strategie optimaliseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld keuzes voor je targeting. In onderstaand voorbeeld hebben we ervoor gekozen om de investeringen in de brede zoekwoorden toe te passen voor de optimalisatie van de exacte zoekwoorden targeting:

De brede zoekwoorden zijn verlieslatend, maar de exacte zoekwoorden maken dit meer dan goed!

Interesse in een gratis Google Ads audit?

Geef hieronder aan wat je vereisten/wensen zijn voor jouw Google Ads audit. Binnen 2 werkdagen ontvang je mijn audit met aanbevelingen om je campagne strategie te verbeteren:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Reageren is niet mogelijk.