Onderstaande klantervaringen geven je een beeld over mijn werkwijze + de resultaten die je mag verwachten van mijn adviesprogramma’s:

 

Conversie Optimalisatie

De afgelopen jaren heb ik voor verschillende bedrijven (Profit en not-profit) mijn conversie optimalisatie programma laten uitvoeren.

Onderstaande klanten geven een helder beeld over mijn werkwijze:

Leadgeneratie

Coachview

GGZ Nederland

 

Wij wilden meer zicht krijgen op het gebruik van de huidige website en community en kpi’s formuleren om te kunnen gebruiken voor ons nieuwe platform.

Gerard is actief op zoek gegaan naar punten die nu niet goed lopen op de website en heeft daar adviezen voor ons op geformuleerd. We hebben nu onder andere meer zicht op welke plekken we uitleg moeten geven op de website, zodat de gebruiker weet wat hij kan verwachten. Ook hebben we inzicht op hoe we instappen na inschrijving meer gegevens van de gebruiker kunnen krijgen.

Google Analytics  workshops

iHub Ontwikkelplein

Super fijne workshop gehad!

Ik heb mijn vragen en knelpunten kunnen bespreken. Daar was meer dan voldoende ruimte voor. Ik heb echt het gevoel dat ik met de nieuwe inzichten weer betere analyses kan maken.

Heel fijn was het dat ik vooraf mijn online marketing strategie en meetplan heb gestuurd en dat we daardoor heel gericht de workshop ingingen. Ook de tijd tussen de workshop-dagen was fijn.

Ik kon dingen laten bezinken en op de 2e workshop dag alles weer opfrissen en weer vragen stellen of die nieuwe inzichten die ik had toegepast.

Gerard is heel geduldig en heeft erg veel kennis. En op een prettige manier heeft hij mij tijdens de workshop op weg geholpen. 

Echt een aanrader voor wie al wat kennis heeft van Google Analytics en daar verder mee de diepte in wil. 

Aanvullende vraag(en) over bovenstaande cases?

Mail mij je vraag persoonlijk: gerard@ganalytics.nl


Reageren is niet mogelijk.