Wie is Digital Analisten?

Digital Analisten.nl is een initiatief van Gerard Rathenau.  Ik ben Freelance Digital Analist en schrijver van het Nederlandstalige handboek over Google Analytics
Ik merk in de dagelijkse praktijk dat veel gebruikers moeite hebben om de cijfers van Google Analytics te vertalen naar concrete informatie. Daarom help ik gebruikers om inzichten te halen uit Google Analytics:

Motivatie en doelen Digital Analisten

Digital Analisten ben ik gestart omdat ik in de dagelijkse praktijk merk dat (online) marketeers weinig inzichten uit Google Analytics halen.

Daarom wil ik via deze blog laten zien dat je wel actiegerichte inzichten uit Google Analytics kunt halen, zodat je kosten kunt besparen en een hogere conversie kunt behalen met je website of webshop. Wat kun je verwachten op deze blog?

  1. Regelmatig tips over Google Analytics. Denk hierbij aan een uitleg over de beschikbare statistieken in de E-commerce module.
  2. Iedere maand een diepgaande blog over een bepaald onderdeel binnen Google Analytics met praktijkoefening. Denk hierbij aan de basisbeginselen om te beschikken over een dashboard met inzichten.

Kortom: een platform die inzichten uit Google Analytics met je deelt!

De man achter Digital Analisten

Ik ben oprichter en blogger op Digital Analisten. Naast deze blog ben ik actief als Freelance Digital Analist op het gebied van Google Analytics implementaties/workshops en conversie optimalisatie.

Zowel voor het MKB als het grootbedrijf. Mijn passie ligt niet bij het realiseren van een zo hoog mogelijke omzet. Ik wil graag (online) marketeers helpen bij onderbouwde conversieoptimalisatie van hun online kanalen en/of website. Ik ben heel erg blij wanneer (online) marketeers onderbouwde beslissingen nemen bij de conversie optimalisatie van hun online kanalen en/of website.

En als ik daar goed mee verdien, is dat mooi meegenomen.

Ik ben gespecialiseerd in Google Analytics, maar ben ook zeer goed op de hoogte over andere zaken binnen online marketing. Denk aan de inzet van Google Ads en/of SEO & Sociale media. Kan je dus onderbouwde adviezen geven om je online marketingresultaten te verbeteren.

Wat kenmerkt mijn werkwijze?

Ik ben natuurlijk freelancer en geen bureau. Ik heb bewust gekozen voor een maatwerk (persoonlijke) i.p.v. gestandaardiseerde (geautomatiseerde) dienstverlening, wat je bij veel bureaus ziet.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door 2 pijlers: kennis en persoonlijke aandacht. Wat kun je van mij verwachten?

  • Mijn dienstverlening is gericht op jouw doelstellingen met een concreet resultaat voor ogen. Je betaalt mij dus niet per uur, maar per programma met een resultaat verplichting!
  • Wekelijks reserveer ik een dagdeel om mijn kennisniveau naar een hoger niveau te tillen. Hiervan profiteer ook jij, aangezien ik mijn werkwijze met je deel.
  • Je ontvangt van mij adviessessies, zodat jij één of meerdere taken van de online optimalisatie in de toekomst zelfstandig kunt gaan oppakken!

Heb je aanvullende vragen over de insteek van deze blog of mijn werkwijze als Freelancer?

Stuur mij gerust een mail: gerard@digitalanalisten.nl


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.