Waarom een Google Analytics trainingsprogramma volgen?

Met het Google Analytics trainingsprogramma leer ik je de basisbeginselen van Google Analytics, zodat je concrete inzichten haalt uit de beschikbare data.

Wat leer je tijdens het trainingsprogramma?

✔Je leert je website KPI’s vertalen naar actiegerichte doelen;

✔Je leert deze actiegerichte doelen gebruiken in je eigen dashboards.

✔Met deze dashboards leer je de conversie data te vertalen naar concrete informatie om onderbouwde conversie optimalisatie te kunnen doen.

Inhoud trainingsprogramma

Het programma is afgestemd op de informatie behoefte van (online) marketeers/managers.

Het is een maatwerk trainingsprogramma op basis van jouw doelstellingen en wensen. Hoe ziet dit trainingsprogramma er in de praktijk uit?

  1. Allereerst bepalen we samen je doelstellingen en wensen voor de trainingen. Welke informatie ontbreekt er nu?
  2. Vervolgens bepalen we je leerdoelen voor het trainingsprogramma op basis van je huidige kennisniveau & ervaring.
  3. Op basis van deze leerdoelen bepalen we de inhoud voor je trainingsprogramma. Wat wil je kunnen doen met Google Analytics?

Onderstaande weergave is een voorbeeld van een actiegericht dashboard met inzichten die ik behandel tijdens de training:

Ervaring workshops

Super fijne workshop gehad! Ik heb mijn vragen en knelpunten kunnen bespreken. Daar was meer dan voldoende ruimte voor. Ik heb echt het gevoel dat ik met de nieuwe inzichten weer betere analyses kan maken. Heel fijn was het dat ik vooraf mijn online marketing strategie en meetplan heb gestuurd en dat we daardoor heel gericht de workshop ingingen. Ook de tijd tussen de workshop-dagen was fijn. Ik kon dingen laten bezinken en op de 2e workshop dag alles weer opfrissen en weer vragen stellen of die nieuwe inzichten die ik had toegepast. Gerard is heel geduldig en heeft erg veel kennis. En op een prettige manier heeft hij mij tijdens de workshops op weg geholpen. Echt een aanrader voor wie al wat kennis heeft van Google Analytics en daar verder mee de diepte in wil.

Duur trainingsprogramma

Het exclusieve workshop programma duurt 1,5 dag.

Tarief trainingsprogramma

Het tarief voor het trainingsprogramma is 2000 euro inclusief cursusmateriaal. (handleidingen per onderwerp & dashboard template)

Mijn advies is om deze te gebruiken tijdens je wekelijkse/maandelijkse werkzaamheden.

Wil je meer weten over mijn trainingsprogramma? Download binnen 2 minuten mijn programma:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Reageren is niet mogelijk.