Waarom je implementatie uitbesteden?

Ik merk in de praktijk dat gebruikers veel te veel tijd kwijt zijn aan hun implementatie. Daarnaast merk ik dat veel gebruikers niet beschikken over betrouwbare en volledige conversie data om conversie optimalisatie uit te kunnen voeren.

Ik wil je helpen om tijd te besparen, zodat je de aandacht kunt richten op het vertalen van de data naar concrete informatie om onderbouwd conversie optimalisatie te kunnen uitvoeren.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk niet de implementatie, maar een duurzame conversieverbetering van je website/webshop!

Wat zijn de voordelen van mijn implementatie programma?

  • Met dit implementatie programma beschik je over betrouwbare en volledige conversiedata;
  • Gericht op jouw bedrijfs – en website doelstellingen;
  • Je koopt geen losse implementatie, maar een volledige implementatie inclusief dashboard met jouw belangrijkste KPI’s;
  • Je ontvangt na afloop van de implementatie een gebruikerstraining, zodat je efficiënter en effectiever met Google Analytics kunt werken. (lees rapportages)

Hoe ziet een volledige implementatie er in de praktijk uit?

Mijn aanpak bied je de zekerheid om over betrouwbare en volledige (conversie) statistieken te beschikken. Wat mag je van mij verwachten?

  1. Allereerst voer ik een intake uit om je bedrijf – en website doelstellingen te vertalen naar Google Analytics doelen;
  2. Vervolgens implementeer ik je belangrijkste website KPI’s in Google Analytics;
  3. De website KPI’s verwerk ik in een maatwerk dashboard. Zo kun jij de aandacht richten op de conversie optimalisatie van de website.
  4. Bonus: Je ontvangt een gebruikerstraining van een dagdeel, waarbij je efficiënter en effectiever leert werken met Google Analytics.

Onderstaande weergave is een voorbeeld van een actiegericht dashboard die ik adviseer om te gebruiken:

Duur implementatie programma

Het implementatie programma duurt 3-6 weken. Dit is mede afhankelijk van interne/externe medewerking. (Webontwikkelaars)

Tarief implementatie programma

Ik vraag geen apart tarief voor een implementatie, omdat dit een onderdeel is binnen het conversie optimalisatie programma.


Reageren is niet mogelijk.