Voordelen conversie optimalisatie programma

✔Gericht op een concreet resultaat op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen;

✔Rekening houdend met je huidige conversie optimalisatie ervaring & kennis;

✔Je koopt geen dienst, maar een gehele werkwijze;

✔Je bent verzekerd van mijn jarenlange ervaring met conversie optimalisatie incl. Google Analytics implementaties.

Wat houdt dit programma in?

Een betrouwbare Google Analytics implementatie is de basis voor jouw conversie optimalisatie programma. Hierbij dien je te denken aan het bepalen van je belangrijkste KPI’s en doelstellingen om deze in Google Analytics te gebruiken. Deze implementatie dient als basis voor je conversie optimalisatie/marketing dashboard.

Iedere website wil de conversie naar een hoger niveau tillen. Met mijn conversie optimalisatie programma realiseer je de volgende doelstelling:

|Hoe optimaliseer je jouw website voor een duurzame conversie verbetering|

In dit programma gaan we gestructureerd jouw website optimaliseren rekening houdend met je huidige niveau en ervaringen. We gebruiken de KPI’s en doelstellingen uit de implementatie voor het bepalen van de conversie optimalisatie strategie. Onderstaande website onderdelen zijn de basis van je conversie optimalisatie programma:

  1. Technische gezondheid website: Welke impact hebben foutmeldingen of langzamere laadtijden op de conversie van je website? Hoe kunnen we de technische gezondheid verbeteren?
  2. Conversie content: Wat is de conversie op je productpagina’s? Hoe kunnen we de conversie van je productpagina’s verbeteren?
  3. Conversie formulieren: Wat is de conversie van je aanvraagformulieren? Hoe kunnen we de conversie van je aanvraagformulieren verbeteren?

Oftewel: aan welke knoppen dienen we te draaien om de conversie te verbeteren?Wil je meer weten over mijn (conversie optimalisatie) programma? Download binnen 2 minuten mijn programma:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Reageren is niet mogelijk.